Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ez a Mi országunk
  2015-02-18 21:29:57, szerda
 
 







EZ A MI ORSZÁGUNK


"Ne tagadd meg a fajt, - miből eredtél,
lángoló vért, - miből születtél,
a föld mely éltet s eltakar,
ha magyarnak születtél,
hát maradj MAGYAR !"

"Nem az a Magyar, aki annak születik, hanem az aki tesz is érte."


Magyarország Alkotmánya a Szent Korona
Eszme Alapelveiben megfogalmazott Szabadság Alkotmánya

1. § Magyarország örökké szabad. (Hungaria semper libera)
2. § A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez. (Una et eadem libertas)
a) A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek.
b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén.
3. § Ami a magyar földön, föld alatt és föld felett van, a Szent Korona által jelképezett egyetemes magyarság elidegeníthetetlen, örök tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak. (Sacra Corona radix omnium possessionum)
A birtokos jogai azonosak a tulajdonjoggal, kivéve:
a.) Nem semmisítheti meg a birtokot.
b.) Nem változtathatja meg a birtok rendeltetését.
c.) Csak a Szent Korona tagjára ruházhatja át (örökítheti) a birtokjogot.
4. § Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja. (Sub specie Sacrae Coronae)
5. § Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni. (Ius resistendi et contradicendi)

A Szent Korona Szolgálat Zászlója

"A régi szimbolikában a négy ezüst sáv (vagy egymás felett négy vonal) mindenütt a világon áradást, kiáradást, átvitt értelemben leszármazást jelöl. Akik ezt a zászlót tartják magasba, azok a Szent Korona leszármazottjai. Átvitt értelemben, a Szent Korona Égi eredetijének a kiáradása, vagyis a Korona teste a nemzetünk."







Ne féljünk használni jelképeinket, ugyanis ezek a szakrális tárgyak úgy hatnak ellenségeinkre mint a tömjénfüst az ördögre. Nekünk viszont energiát adnak, és erőt meríthetünk az összetartozás felemelő érzéséből.

A közelmúltban összefutottam egy barátommal aki többek között arról beszélt, hogy valószínűleg éppen azok a honfitársaink nem olvassák a nemzeti tábor honlapjain megjelenő írásokat, akiket szeretnénk meggyőzni az ország jelenlegi tragikus helyzetéről.

Miután elbúcsúztunk egymástól azon töprengtem, hogy ugyan van abban igazság amit mondott, de még is óriási jelentősége van ezeknek a nemzeti oldalaknak, hiszen minden lehetőséget meg kell ragadni ahoz, hogy ellensúlyozni tugjuk a butítómédia fölényét.

A megvásárolt, magyar, közszolgálatinak hazudott média kézben tartói a múltból merített tapasztalataik révén jól tudják, hogyan kell manipulálni az emberek nagy részét. Amiről nincs tudósítás az nem létezik.

Sajnos sokan, csak ilyen fogságba ejtett hírforrásokból akarnak vagy tudnak tájékozódni. Nem véletlen, hogy a jelenleg még működő, szinte mindenki által fogható földi adók közül csak egy a magyar, és az is szocionista szolgálatban áll. Ezek a kanálisok elnyelik a valóságot, és az idegenvezérelt hatalmi erők utasítására, az igazságot bemocskolva, elhallgatva mérgezik a társadalmat. Tudják, hogy hatalmukat a demoralizálás és a megosztás jól ismert cionista fegyvereivel képesek megőrizni. Éppen ezért félnek az egységtől, az összefogástól és a valódi információk kiszivárgásától. Csak akkor vagyunk számukra veszélytelenek, ha nem akarunk kitörni abból a fizikai és szellemi karámból amit számunkra építettek.

Ha nem hagynánk, hogy folyamatosan egymásnak terelgessenek minket, és elindulnánk egy irányba, szét tudnánk feszíteni a karám gyenge, hazugságból épült rácsait.

Ezzel tisztában vannak a böszmék, és éppen ezért gúnyolják, mocskolják összetartozásunkat erősítő jelképeinket, éppen ezért próbálják kiradírozni történelmünket, bűnös népnek kiáltanak ki minket, hogy úgy érezzük megérdemlünk minden csapást amit aljasul ránk mérnek az igazi bűnösök.

Ne veszítsük el önbizalmunkat, próbáljuk új, baráti kapcsolatokat teremteni és ne hagyjuk, hogy folyamatosan egymásnak ugrasszanak minket, mert nem lesz energiánk az igazi harcra!

Ne féljünk használni jelképeinket, ugyanis ezek a szakrális tárgyak úgy hatnak ellenségeinkre mint a tömjénfüst az ördögre. Nekünk viszont energiát adnak, és erőt meríthetünk az összetartozás felemelő érzéséből.

Tegyük ki bátran házainkra, lakótelepi lakásaink ablakába az Árpád-sávos és Nemzeti lobogóinkat, ragasszuk fel autóinkra az összetartozás jeleként a Nagymagyarországot ábrázoló matricákat. Legyünk jól láthatóak egymás, és a sötétebbik oldal számára is, így bátoríthatjuk a velünk egyetértő, de még túl óvatos honfitársainkat!

Ha érezzük és éreztetjük, az összetartozás erejét nem lesznek képesek eltüntetni ezt a pusztulásra ítélt NEMZETET!

B.L.

Link








Wass Albert: Átoksori kísértet Részlet

Az új urak, akik a szemétből másztak elő valahonnan, olyan diktatórikus kiváltságot élveznek, amilyen a régi uraknak sohasem volt. Ezen kívül mind a felelősségtudat, mind az emberi méltóság tisztelete ismeretlen számukra. Mit törődnek a kommunisták azzal, hogy mi lesz az országgal holnap, vagy a jövő évben, vagy tíz év múlva?
Ők csak saját magukkal törődnek, és mert tisztában vannak azzal, hogy miképpen használhatják ki a jelen perceit a legjobban és leggazdaságosabban a maguk egyéni céljaikra.
Az egyetlen ok az irigység és a gyűlölet volt.?
1947







Vadkerti Imre: Ez itt az én hazám

Link



Vadkerti Imre - Hazám, hazám

Link



















 
 
1 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: közszolgálatinak, honfitársainkat, kiszivárgásától, felelősségtudat, leszármazottjai, kötelezettségek, hírforrásokból, ellenségeinkre, birtokolhatnak, veszélytelenek, tulajdonjoggal, változtathatja, tapasztalataik, történelmünket, megfogalmazott, idegenvezérelt, összefogástól, honfitársaink, demoralizálás, önbizalmunkat, kapcsolatokat, használhatják, rendeltetését, összetartozás, ellensúlyozni, terelgessenek, bátoríthatjuk, szimbolikában, ellentmondani, összefutottam, contradicendi, államalapító, elbúcsúztunk, jelképeinket, fegyvereivel, eredetijének, föld mely, államalapító magyar, államalkotó nemzetek, magyar földön, birtokos jogai, birtok rendeltetését, magyar érdekeket, régi szimbolikában, négy ezüst, világon áradást, zászlót tartják, szakrális tárgyak, összetartozás felemelő, közelmúltban összefutottam, nemzeti tábor, ország jelenlegi, Magyarország Alkotmánya, Szent Korona, Eszme Alapelveiben, Szabadság Alkotmánya, Szent Korona Országának, Sacra Corona, Sacrae Coronae, Szent Korona Szolgálat Zászlója, Szent Korona Égi, Wass Albert, Vadkerti Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gaál Viktor gondolata  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Amit átélünk,  Az Európai Unió is foglalkozik...  Ébredj  A lelki élet nem arról szól, ....  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esti kép  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Egyszerűen  A végzet az  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Egyszerűen  Tehetségtelen gyerek nincs.  Föld napja április 22  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam Krisztinától  Szent György nap  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gondolatok az életről és szere...  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 25  Az elfogadásnak...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  Föld napja április 22  Szép estét  A keserű igazság  Irgalom és ítélet  Föld napja április 22  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Muratáj  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 26  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam Krisztinától  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  S a dalok tanulsága  Idézetek a barátságról  Gárdonyi Géza - Április végén 
Bejegyzés Címkék
föld mely, államalapító magyar, államalkotó nemzetek, magyar földön, birtokos jogai, birtok rendeltetését, magyar érdekeket, régi szimbolikában, négy ezüst, világon áradást, zászlót tartják, szakrális tárgyak, összetartozás felemelő, közelmúltban összefutottam, nemzeti tábor, ország jelenlegi, nemzeti oldalaknak, butítómédia fölényét, múltból merített, emberek nagy, kanálisok elnyelik, idegenvezérelt hatalmi, igazságot bemocskolva, valódi információk, karám gyenge, igazi bűnösök, igazi harcra, összetartozás jeleként, sötétebbik oldal, velünk egyetértő, összetartozás erejét, pusztulásra ítélt, szemétből másztak, régi uraknak, emberi méltóság, kommunisták azzal, országgal holnap, jövő évben, jelen perceit, maguk egyéni, gyűlölet volt, közszolgálatinak, honfitársainkat, kiszivárgásától, felelősségtudat, leszármazottjai, kötelezettségek, hírforrásokból, ellenségeinkre, birtokolhatnak, veszélytelenek, tulajdonjoggal, változtathatja, tapasztalataik, történelmünket, megfogalmazott, idegenvezérelt, összefogástól, honfitársaink, demoralizálás, önbizalmunkat, kapcsolatokat, használhatják, rendeltetését, összetartozás, ellensúlyozni, terelgessenek, bátoríthatjuk, szimbolikában, ellentmondani, összefutottam, contradicendi, államalapító, elbúcsúztunk, jelképeinket, fegyvereivel, eredetijének, közelmúltban, szolgálatban, possessionum, semmisítheti, valószínűleg, folyamatosan, leszármazást, értékrendjét, kultúrájának, megérdemlünk, diktatórikus, magyarország, alapelveiben, lehetőséget, elindulnánk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5459
  • e Hét: 25278
  • e Hónap: 65099
  • e Év: 242974
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.